Kniha "To nejlepší z drůbeže" od Hany Sedláčkové - Pačové je kuchařská příručka nabízející čtyři sta receptů na pokrmy z drůbežího masa. Drůbeží maso je oblíbené pro svou snadnou přípravu, rozmanitost úprav, cenovou dostupnost a zdravotní přínosy. Autorka, zkušená v gastronomii, zahrnula recepty na polévky, hlavní chody, saláty a svačiny z běžných i méně obvyklých druhů drůbeže. Vedle tradičních kuřat, slepic, kachen a hus nabízí také recepty na pečenou perličku, kapouna na víně či holuba ve smetanové omáčce.
Detailní informace
Vydáno: 2016 J. Otto - Ottovo nakladatelství
Počet stran: 192
Vazba knihy: pevná / vázaná
ISBN: 978-80-7360-815-6
Kvalita 10/10 Nová kniha
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení