"Recepty pro jeden hrnec" je praktická kuchařka, která nabízí jednoduché a chutné recepty pro jednotlivce. Obsahuje základní recepty na vývary, úpravu čerstvé zeleniny, použití bylinek, olejů, ocet a hořčice, a tipy na koření a ostré přísady. Knížka dále nabízí recepty na polévky, maso, drůbež, mořské plody, bezmasá jídla, těstoviny, pizzu, saláty a rychlá jídla, včetně receptů vhodných pro mikrovlnnou troubu. S touto knihou může každý snadno a rychle připravit chutné jídlo pro sebe, aniž by musel trávit hodiny u plotny. Ideální pro každého, kdo má rád domácí kuchyni a nechce ztrácet čas.
Detailní informace
Vydáno: 1996 Reader's Digest Výběr
Počet stran: 352
Vazba knihy: pevná / vázaná
ISBN: 80-902069-2-1
Kvalita 10/10
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení