Lahoda, Rob Dunn 2022

Kód: E8234-12
Neohodnoceno
190 Kč
Skladem (1 ks)
Možnosti doručení

Kvalita 10/10. Zajímavé postřehy o jídle a lidských chutích

Kniha zkoumá, jak chuť formovala lidskou historii, od evoluce potravin po kulturní vliv chutí. Nabízí vědecké poznatky, příběhy z kulinářských cest a odhaluje fascinující souvislosti mezi chutěmi, evolucí a kulturou.

 

Detailní informace

Sleva na poštovném
Sleva na poštovném
K objednávce nad 200 Kč
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

Vydáno: 

Počet stran: 360

Vazba knihy: brožovaná

ISBN: 978-80-275-1145-7

Kvalita 10/10

Doplňkové parametry

Kategorie: Choroby, léčení, medicína
EAN: 9788027511457

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola