Kompletní encyklopedie nápojů z roku 1973.
"Lexikon nápojů" od Jana Goldhammera je kompaktní průvodce, který poskytuje ucelený přehled o nejznámějších nápojích doma i v...
Maďarská kuchyně od Ilonky Hermanové přináší poutavý pohled na bohatou kulinářskou tradici Maďarska. Knížka se nejen zabývá historií této kuchyně, ale také poskytuje základní...
Kvalita 8/10. Kniha se věnuje všemu od historie medu, přes pernikářství a ornamentiku, až po hodnotu medu jako léčivé potraviny.
Obsahuje kapitoly o historii medu, jeho...
Mikrovlnná kuchařka je určena pro všechny, kteří chtějí využít plného potenciálu své mikrovlnné trouby. Obsahuje recepty vhodné pro mikrovlnné trouby, mikrovlnné trouby s grilem...
V knize "Mikrovlnná trouba pro začátečníky" autorka Jarmila Mandžuková přináší ucelený průvodce pro ty, kteří se teprve seznamují s používáním mikrovlnné trouby. Knížka nabízí...
Knihy nabízejí rozmanité příběhy a užitečné informace. "Omerta" od Maria Puzo zprostředkovává padouchovský svět s otazníkem ohledně budoucnosti. "Ohnivá řeka" od Mary Jo Putney...
Publikace obsahuje základní principy a doporučení pro kvalitní výživu dětí z pohledu biochemika, fyziologa sportu a dietologa. Přepracovaný a aktualizovaný text názorů a...
Kniha nabízí zajímavý pohled na historii a legendy kávy, čaje a kakaa, které jsou dnes běžnou součástí našich jídelníčků. Byla napsána nejen pro milovníky těchto nápojů, ale...
Kvalita 10/10. Svět nápojů - komplet.
Zaměřuje se na techniky přípravy a umění podávání různých nápojů, od klasických koktejlů po moderní speciality. Čtenáři se dozvědí o...