Kniha "Řecká kuchyně a vína" od Souli je průvodcem po bohatých chutích a tradicích řecké gastronomie. Nabízí čtenářům autentické recepty a podrobné informace o řeckých vínech,...
Kniha "Prostřený stůl" od Simone Rugiati je praktickým průvodcem pro všechny, kteří chtějí zvládnout roli hostitelky a připravit originální jídelní stůl pro různé příležitosti....
Knihu "Cesty za vínem: Australská a novozélandská vína" od Zdeňka Reimanna lze popsat jako průvodce exotickým světem australských a novozélandských vín. Autor, který osobně...
Kvalita 10/10. Kniha o dietě 5:2 představuje jednoduchý způsob přerušovaného půstu,
kdy jen pár dní v týdnu omezíte příjem na 400 kcal denně. Nabízí 100...
Série Hrníčková kuchařka - Hubneme nad plným talířem obsahuje původní recepty, které jsou inspirované dietou
u nás spojovanou se jménem její vytrvalé a úspěšné propagátorky...
Série Hrníčková kuchařka
Hrníčková kuchařka na rychlou a jednoduchou přípravu moučníků bez vážení, s radami i pro začátečníky. Některé recepty jsou hůře použitelné a některé...
Série Hrníčková kuchařka
Předností mikrovlnné trouby je nejen úspornost času a energie, ale také schopnost zachovat nutriční hodnotu a barvu pokrmu. Když se k tomu přidá...
Aneb, jak zhubnout 5 kg za 4 týdny....
Kniha "Jablečný ocet" od Petera Grunerta přináší revoluční přístup k hubnutí s využitím léčivé síly jablečného octa. Autor, odborník na...