Určitě můžete být expertem na jídlo.
"Jak blafovat o jídle" je kniha, která vás naučí umění bluffovat o jídle a restauracích, aby vaše konverzace o gastronomii byla stejně poutavá jako večeře sama o sobě. Autor Neil Davey vám poskytne základní znalosti o původu různých jídel, podělí se o tipy na to, jak si připravit dojem, že jste znalý gastronomických tajemství, a naučí vás, jak se orientovat v Michelinském průvodci a jeho systému hodnocení restaurací. Seznámíte se s nejlepšími kuchaři světa, objevíte světoznámé restaurace a dozvíte se o nových koncepcích rychlého občerstvení a molekulární kuchyně. Po přečtení této knihy budete schopni vést skvělé diskuze o jídle a gastronomických zážitcích, aniž byste museli být odborníky. Tak dobrou chuť a příjemné debaty!
Detailní informace
Vydáno: 2017 Omega
Počet stran: 138
Vazba knihy: měkká / brožovaná
ISBN: 978-80-7390-399-2
Kvalita 10/10
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení