V knize "Indická kuchyně" od Vladimíra Miltnera najdete pestrý výběr tradičních indických receptů, které zahrnují polévky, maso, vnitřnosti, drůbež, vejce, ryby a jiná vodní zvířata. Autor se také zaměřuje na zeleninu, luštěniny, houby, přílohy k hlavním jídlům, saláty, čatní a čalamády. Nechybí ani recepty na pečivo, moučníky, sladkosti a rozličné nápoje. Kniha je doplněna barevnými fotografiemi, které ilustrují jednotlivé pokrmy a pomáhají čtenářům při jejich přípravě. Miltnerova kniha je cenným průvodcem pro všechny milovníky indické kuchyně, kteří chtějí objevit autentické chutě a vůně této fascinující kulinářské tradice.
Detailní informace
Vydáno: 1989 Merkur
Počet stran: 190
Vazba knihy: měkká / brožovaná
ISBN: 80-7032-192-X
Kvalita 9/10
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení