Jak na chorobu, co dělat a co jíst.
„Domácí lékař pro každého“ od Jarmily Mandžukové je aktualizované vydání oblíbené knihy, která poskytuje abecední přehled nejběžnějších nemocí a zdravotních potíží. Každý problém je spojen s doporučením vhodných potravin a jídelníčku. Kniha obsahuje rady, návody a vyzkoušené recepty, stejně jako upozornění na potraviny, kterým se při určitých onemocněních vyhnout, a ty, které naopak upřednostňovat. Příroda je zde zobrazena jako „zdravotní banka“, která může nahradit mnohé chemické léky přírodními látkami a léčebnými postupy.
Detailní informace
Vydáno: 2111 Brána
Počet stran: 184
Vazba knihy: brožovaná
ISBN: 978-80-7243-507-4
Kvalita 10/10
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení